Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas csicseriborsó-saláta

Tonhalas csicseriborsó-saláta
Tonhalas csicseriborsó-saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátát gazdagíthatjuk csemegekukorica-konzervvel, apró kockákra vágott feta sajttal is.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leszűrt tonhalat villával széttépkedjük. Hozzáadjuk a hideg vízzel lemosott és leszűrt csicseriborsót, a vékony szeletekre vágott hagymát, az apró kockákra vágott paradicsomot és a petrezselymet.
  2. A dresszinghez az olajat elkeverjük a citromlével, hozzáadjuk az áttört fokhagymát. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A dresszinget a salátára öntjük, jól elkavarjuk, és legalább 1 órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 18
össznézettség: 13 677
elküldve: 3
receptkönyvben: 149
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

csicserisaláta, csicseriborsós tonhalsaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

295
tonhalkonzerv 140 g
csicseriborsó konzerv 240 g
lila hagyma 1 közepes db
paradicsom 1 közepes db
petrezselyem 2 ek
olívaolaj 3 ek
citromlé 3 ek
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint