Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos hal répával, borsóval

Rozmaringos hal répával, borsóval
Rozmaringos hal répával, borsóval
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet a "Meglepetés" 18. számában találtam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd sós vízben 5 percig főzzük. Gyorsan leszűrjük, majd hideg vízzel leöblítjük, és félretesszük.
  2. A halat besózzuk, a rozmaringot és a fokhagymát felaprítjuk.
  3. Serpenyőben felolvasztjuk a vaj felét, hoozáadjuk a rozmaringot és a fokhagymát, majd a halat.
  4. Mindkét oldalát ropogósra sütjük.
  5. Ha kész a hal, a maradék vajon átmelegítjük a zöldségeket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 37 064
elküldve: 9
receptkönyvben: 498
elkészítve: 23/27
Facebookon megjelent: -

szakács

Kislány

Mióta szakács: 2011.05.22.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült hal párolt zöldségekkel, rozmaringos pangasius

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nini3
nini3 Fri, 2012-03-02 18:58

nagyon finom volt!próbáld ki mazsolás pudinggal!Úgy a jó!

377
pangasius 60 dkg
zöldborsó 30 dkg
sárgarépa 10 kis db
vaj 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
rozmaring 4 szál