Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rizses hús a Maggitól

Rizses hús a Maggitól
Rizses hús a Maggitól
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Dobd fel a rizst! Adj egy marhahús leveskockát a húshoz, hogy igazán intenzív íze legyen.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd rátesszük a felkockázott sertéshúst, és hozzáadjuk a marhahúsleves kockát.
  3. Fehéredésig keverjük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedjük, és félig megfőzzük.
  4. Ha félig megpuhult, adjuk hozzá a rizst. Öntsünk még hozzá egy kis vizet, és 20 perc alatt főzzük majdnem puhára.
  5. Ha már csak 5 perc van hátra, adjuk hozzá a zöldborsót, és főzzük készre.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 9 016
elküldve: 0
receptkönyvben: 700
elkészítve: 29/29
Facebookon megjelent: -

szakács

Maggi

Mióta szakács: 2014.11.20.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borsós hús rizzsel, rizses hús zöldborsóval

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

mevera
mevera Wed, 2016-12-28 11:28

A jó rizse húsnál nagyon fontos a víz mennyisége. Nekem hiányzik hogy nem adtad meg pontosan. Tudom, tudom, ahány rizs, annyi féle . De mégis kb...

Merthin
Merthin Sun, 2015-01-18 12:02

A hagyma hiányzik a hozzávalókból, gondolom, 1 kell bele...

466
leveskocka 1 db
fűszerpaprika 2 teáskanál
sertéscomb 50 dkg
rizs 20 dkg
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 db
zöldborsó 20 dkg
víz 5 dl