Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Retekleves Iringó konyhájából

Retekleves Iringó konyhájából
Retekleves Iringó konyhájából
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Véletlenül vettem retket a boltban, de úgy gondoltam, levest főzök belőle. Meglepően finom, az íze kicsit a karfiollevesre hasonlít.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk a retket és a burgonyát, és kockákra vágjuk.
  2. Az olajon megpirítjuk a retket, majd felöntjük 1 l vízzel, és hozzáadjuk a burgonyát.
  3. Addig főzzük, amíg megpuhulnak a zöldségek.
  4. A tejföllel és a liszttel behabarjuk, sózzuk és fűszerezzük, majd még egyszer kicsit felforraljuk (csak épphogy, hogy ne csapja ki a fehérjét).
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 292
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iringó

Mióta szakács: 2019.01.13.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
receptverseny: #HÁZIMENZA receptverseny
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

leves retekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

82
retek 3 db
burgonya 2 közepes db
tejföl 2 ek
finomliszt 1 ek
petrezselyem 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
víz 10 dl