r
Nosalty Logó

Kolbászleves Csöpp konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csöpp
Kolbászleves Csöpp konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A leveshez

A galuskához

Összesen 283 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A leveshez

A galuskához

Összesen 1130 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A leveshez

A galuskához

Összesen 67 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    677.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    488 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    343.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    372 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    1244 micro
  • β-karotin
    3218 micro
  • β-crypt
    63 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    345 micro
Összesen 283 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.7 g

Zsír

  • Összesen
    80.4 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2708.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    275 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    353 mg
  • Nátrium
    1953 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1375.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1489 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    193 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    4975 micro
  • β-karotin
    12870 micro
  • β-crypt
    253 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1379 micro
Összesen 1130 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    21 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    302 micro
  • β-karotin
    780 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 67 Kcal

Hozzávalók

A leveshez

A galuskához

Elkészítés

A leveshez

  1. A hagymát apróra vágjuk, és a zsíron üvegesre pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a karikára vágott zöldségeket és a karikára vágott kolbászt. Kicsit pirítjuk, majd felöntjük vízzel.
  3. Beletesszük a pirospaprikát, és a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és puhára főzzük.
  4. A lisztet a tejföllel és kevés vízzel simára keverjük, és a forrásban lévő levesbe csorgatjuk.

A galuskához

  1. A galuskához összekeverjük a hozzávalókat, és egy mokkáskanállal a levesbe szaggatjuk.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1104
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Régi családi recept.

Hozzávalók

A leveshez

A galuskához

Címlapról ajánljuk

További cikkek