Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászleves Csöpp konyhájából

Kolbászleves Csöpp konyhájából
Kolbászleves Csöpp konyhájából
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régi családi recept.

hozzávalók / 4 adag

A leveshez

A galuskához

Szólj hozzá!

elkészítés

A leveshez

  1. A hagymát apróra vágjuk, és a zsíron üvegesre pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a karikára vágott zöldségeket és a karikára vágott kolbászt. Kicsit pirítjuk, majd felöntjük vízzel.
  3. Beletesszük a pirospaprikát, és a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és puhára főzzük.
  4. A lisztet a tejföllel és kevés vízzel simára keverjük, és a forrásban lévő levesbe csorgatjuk.

A galuskához

  1. A galuskához összekeverjük a hozzávalókat, és egy mokkáskanállal a levesbe szaggatjuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 704
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

tejfölös zöldségleves kolbásszal, kolbászos zöldségleves, tejfölös kolbászleves galuskával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

281
vöröshagyma 1 közepes db
sertészsír 1 ek
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
parasztkolbász 10 dkg
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1 csapott ek
tejföl 1 dl
víz 1 l
tojás 1 db
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint