Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répás tészta bolognai helyett

Répás tészta bolognai helyett
Répás tészta bolognai helyett
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vegetáriánus étel, ami ízre hasonlít a bolognaihoz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répákat és a kis darabka zellert lereszeljük. Egy nagy serpenyőben olajat melegítünk, beletesszük a reszelt zöldségeket. Én két adagban szoktam kisütni, mert nem fér a serpenyőmbe. Sózzuk, fűszerezzük. Folyamatos figyelés és kavargatás mellett, mikor már kezd barnulni, kb. 15 perc múlva, akkor van kész.
  2. Hozzáöntjük a passzírozott paradicsomot, és még 5 percig főzzük.
  3. Közben tésztát főzünk egy edényben. Ha kész, leszűrjük, és a répás szósszal összeforgatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 832
elküldve: 0
receptkönyvben: 3
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

almadi-agi

Mióta szakács: 2014.04.01.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sárgarépás tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

533
napraforgó olaj 3 ek
sárgarépa 4 nagy db
zeller 1 kis db
passzírozott paradicsom 5 dl
0 ízlés szerint
oregánó 1 ek
bazsalikom 1 ek
koriander 1 ek
szerecsendió 1 tk
chilipehely 1 tk
tészta 400 g