r
Nosalty Logó

Répás süti narancslével

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Répás süti narancslével
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Alaphoz

Mázhoz

Összesen 1181 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Alaphoz

Mázhoz

Összesen 5908 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Alaphoz

Mázhoz

Összesen 343 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    64.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    147 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1293.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    274 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    553 mg
  • Nátrium
    306 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.3 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    105.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    658 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    2479 micro
  • β-karotin
    5914 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    409 micro
Összesen 1181 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    81.8 g

Zsír

  • Összesen
    323.8 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    118 g
  • Koleszterin
    736 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6466 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    1368 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    585 mg
  • Foszfor
    2764 mg
  • Nátrium
    1528 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    691.6 g
  • Cukor
    419 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    529.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3290 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    78 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    670 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    12394 micro
  • β-karotin
    29568 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    2043 micro
Összesen 5908 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    18.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    376.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.3 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    721 micro
  • β-karotin
    1721 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 343 Kcal

Hozzávalók

Alaphoz

Mázhoz

Elkészítés

Alaphoz

  1. A répákat meghámozzuk, lereszeljük.
  2. A cukrot az olajjal elkeverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat is.
  3. Durvára törjük a diót, majd egy tálban összekeverjük a lisztet, durvára tört diót, sót, sütőport, fahéjat.
  4. Elegyítjük a száraz és nedves hozzávalókat, majd belekeverünk minden további összetevőt.
  5. Egy tortaforma alját sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Készre sütjük!
  6. Mázként használhatunk tortabevonót, de simán is nagyon finom.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 3937
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 18.

Receptkategóriák

Egyszerűen imádom a répás sütiket, tortákat. Már elég sokfajta répás receptet kipróbáltam, és nagyon bejöttek. Ezt nemrégiben találtam, és ez sem okozott csalódást!! Csakis ajánlani tudnám, kóstoljátok meg!! :)

Hozzávalók

Alaphoz

Mázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek