r
Nosalty Logó

Répás süti Yoffi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Yoffi
Répás süti Yoffi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 719 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2874 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 266 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    18.3 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    865.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    399 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.6 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    110.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    655 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    2321 micro
  • β-karotin
    5537 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    535 micro
Összesen 719 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    73.2 g

Zsír

  • Összesen
    156 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    100 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3460.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    619 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    512 mg
  • Foszfor
    1596 mg
  • Nátrium
    591 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    330.4 g
  • Cukor
    219 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    443.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2619 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    390 micro
  • Kolin:
    849 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    9284 micro
  • β-karotin
    22150 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    2139 micro
Összesen 2874 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.6 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    41 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    242 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    860 micro
  • β-karotin
    2051 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 266 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az egész tojásokat robotgéppel felverjük a cukorral együtt habosra. Hozzákeverjük a sárgarépát és a lisztet, amibe előzőleg már beleforgattuk a fűszereket.
  2. Sütőpapírral kibélelt tepsiben, vagy tortaformában 170 fokon megsütjük, kb. 30 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20×20
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5403
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Megmaradt egy nagy csomó sárgarépám, és nem akartam megvárni, míg tönkremegy. Ezért elkezdtem olyan sütirecepteket keresgélni, amelyekben répa van. Így akadtam rá erre a sütire, amit persze egy picit átalakítottam a saját ízlésünknek megfelelően. Jó lett, ízlett. Mindenkinek ajánlom, könnyen elkészíthető és egészséges csemege. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...