r
Nosalty Logó

Rántott töltött csirkemell burgonyakrokettel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Rántott töltött csirkemell burgonyakrokettel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
rántott ételek
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Összesen 2906 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Összesen 5814 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Összesen 227 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    115.4 g

Zsír

  • Összesen
    179.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    907 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4117.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    674 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    226 mg
  • Foszfor
    1437 mg
  • Nátrium
    1580 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    205.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    637.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    839 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    100 mg
  • D vitamin:
    169 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    347 micro
  • Kolin:
    810 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    1247 micro
  • β-karotin
    3759 micro
  • β-crypt
    248 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 2906 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    230.8 g

Zsír

  • Összesen
    359.4 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    148 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    112 g
  • Koleszterin
    1813 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8234.6 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    350 mg
  • Kálcium
    1347 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    453 mg
  • Foszfor
    2873 mg
  • Nátrium
    3160 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    410.3 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1275.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1678 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    114 mg
  • C vitamin:
    200 mg
  • D vitamin:
    338 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    695 micro
  • Kolin:
    1620 mg
  • Retinol - A vitamin:
    929 micro
  • α-karotin
    2494 micro
  • β-karotin
    7517 micro
  • β-crypt
    497 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2241 micro
Összesen 5814 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    324.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    297 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 227 Kcal

Hozzávalók

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Elkészítés

A töltött csirkemellhez

  1. A zöldségféléket feldaraboljuk, kevés vajon vagy olajon megpároljuk.
  2. A csirkemell szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
  3. Tojást a joghurttal, sóval és a borssal felverjük, belekeverjük a reszelt sajtot.
  4. Kisebb olajozott tepsibe öntjük, sütőben megsütjük.
  5. Utána hússzelet nagyságúra felvágjuk, rárakjuk a csirkére, teszünk rá párolt zöldségeket, ki mit szeret, összetekerjük, bepanírozzuk, és sütjük.
  6. A krokett készítése:
  7. A burgonyákat meghámozzuk, gerezdekre vágjuk.
  8. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd összetörjük, a többi hozzávalókkal összekeverjük.
  9. A burgonyamasszát egy lisztezett deszkára tesszük, 2 cm vastagra kisodorjuk, majd hosszabb rudakat formázunk.
  10. A rudakat felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és olajban kisütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20×30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 357
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 37826
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Nagyon finom töltött, göngyölt husika. Többször készítettem. Más zöldségfélékkel is kitűnő.

Hozzávalók

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek