
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
-
20 dkg bacon
-
30 dkg kolbász
-
20 dkg sajt
-
10 dkg aszalt szilva
-
2 dl alaplé
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 nagy fej vöröshagyma
1104
Kalória
92.8g
Fehérje
20.2g
Szénhidrátok
70.5g
Zsír
277.3g
Víz
269.5g
Koleszterin
2.4g
Rost
11.8g
Cukor
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
1104
kcal
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
4412
kcal
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 92.8 g
Zsír
-
Összesen 70.5 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 270 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3702.5 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 74 mg
-
Kálcium 376 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 100 mg
-
Foszfor 767 mg
-
Nátrium 2375 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.2 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 277.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 219 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 39 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 23 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 35 micro
-
Kolin: 188 mg
-
Retinol - A vitamin: 208 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 119 micro
-
β-crypt 23 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 39 micro
Összesen
1104
kcal
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 371.3 g
Zsír
-
Összesen 281.9 g
-
Telített zsírsav 118 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 59 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 1078 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 14810.1 g
-
Cink 27 mg
-
Szelén 296 mg
-
Kálcium 1504 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 401 mg
-
Foszfor 3069 mg
-
Nátrium 9500 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 80.9 g
-
Cukor 47 mg
-
Élelmi rost 10 mg
Víz
-
Összesen 1109.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 877 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 16 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 154 micro
-
K vitamin: 66 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 91 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 140 micro
-
Kolin: 751 mg
-
Retinol - A vitamin: 832 micro
-
α-karotin 57 micro
-
β-karotin 476 micro
-
β-crypt 93 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 154 micro
Összesen
4412
kcal
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17 g
Zsír
-
Összesen 12.9 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 678.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 69 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 141 mg
-
Nátrium 435 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 50.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 40 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 38 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
203
kcal
Elkészítés
- A húsokba mélyedéseket vágunk, ebbe rakunk kis darab kolbászt, szilvát és sajtot.
- A húsokat sózzuk, borsozzuk, mustározzuk, majd baconbe csavarjuk.
- Kivajazott tűzálló tálba egy réteg hagymát karikázunk. Erre rakjuk a töltött húsokat.
- Ráöntjük a húsleveslevet, és lefedve (az utolsó 10 percben fedő nélkül), magas hőmérsékleten pirosra sütjük.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 20 perc
- Sütés ideje: 45 perc
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
Nem volt kedvem panírozni, ezért néhány perc alatt összeraktam, utána a sütőm mindent megcsinált!