Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconbe göngyölt töltött pulykamell

Baconbe göngyölt töltött pulykamell
Baconbe göngyölt töltött pulykamell
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem volt kedvem panírozni, ezért néhány perc alatt összeraktam, utána a sütőm mindent megcsinált!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A klasszikus köretekkel kitűnő.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsokba mélyedéseket vágunk, ebbe rakunk kis darab kolbászt, szilvát és sajtot.
  2. A húsokat sózzuk, borsozzuk, mustározzuk, majd baconbe csavarjuk.
  3. Kivajazott tűzálló tálba egy réteg hagymát karikázunk. Erre rakjuk a töltött húsokat.
  4. Ráöntjük a húsleveslevet, és lefedve (az utolsó 10 percben fedő nélkül), magas hőmérsékleten pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 35 636
elküldve: 7
receptkönyvben: 259
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Dlizzy

Mióta szakács: 2010.04.05.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

baconbe göngyölt pulykamell, aszalt szilvás-baconös pulykamell, aszalt szilvával töltött pulyka baconben

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2011-02-26 16:16

Elkészítettem, igen finom és nem nagyon munkás az elkészítése!

Köszönöm

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-12-09 14:41

Jól néz ki ez a töltött finomság. Hétvégén kipróbálom.

1108
pulykahús 1 kg
bacon 20 dkg
kolbász 30 dkg
sajt 20 dkg
aszalt szilva 10 dkg
alaplé 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 teáskanál
vöröshagyma 1 nagy fej
vaj 1 ek