Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott krumpli ajvárral

Rakott krumpli ajvárral
Rakott krumpli ajvárral
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagyományos rakott krumplit kicsit feldobtam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit vékony karikára vágjuk, tegyük egy nagyobb tálba, sózzuk meg, forgassuk jól át, majd a kolbászt is felkarikázzuk.
  2. Olajjal kikent tepsibe rétegezzük a hozzávalókat, krumpli, kolbász, krumpli, fedjük le alufóliával, és süssük 30 percet.
  3. Keverjük a tejfölhöz a joghurtot és az ajvárt, sót, borsot ízlés szerint, majd ráöntjük a krumplira, és rakjuk vissza még 25-30 percre sülni.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 603
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rakott krumpli másképp, ajváros rakott krumpli, kolbászos rakott krumpli ajvárral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

683
burgonya 1 kg
parasztkolbász 30 dkg
tejföl 180 ml
joghurt 1 dl
ajvár 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl