Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykamell póréhagymával

Pulykamell póréhagymával
Pulykamell póréhagymával
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a könnyed, finom húsétel szintén a gyors ételek kategóriájába tartozik. Forrás: Stahl

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst 6 szeletbe vágjuk, majd kb. 1,5 centiméter vastag szeletté kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy sütőformát vajjal kikenünk, kicsit fedve egymás mellé helyezzük a hússzeleteket, beterítjük a karikára vágott póréval, sózzuk, borsozzuk, megöntözzük a borral elkevert tejszínnel.
  3. Végül rászórjuk a durvára reszelt sajtot.
  4. Sütés 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 35-40 perc.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x30 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 7 493
elküldve: 1
receptkönyvben: 231
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
485 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pórés pulyka, csőben sült póréhagymás pulykamell, fehérboros-tejszínes póréhagymás pulykamell

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

743
pulykamell 75 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
póréhagyma 2 db
fehérbor 1 dl
főzőtejszín 2 dl
füstölt sajt 30 dkg
vaj 5 dkg