Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulyka curry Glasertől

Pulyka curry Glasertől
Pulyka curry Glasertől
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors és ízletes húsétel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tálaljuk rizzsel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kockákra vágjuk.
  2. A vajzsírt felforrósítjuk, a húst enyhén megpirítjuk a forró vajzsírban. A hagymát, gyömbért, almát, fokhagymát és curryt hozzáadjuk kb. 5 percig dinszteljük.
  3. Felöntjük a levessel. Lefedve lassú tűzön kb. 25 perc alatt puhára dinszteljük.
  4. A húst kivesszük. A mártást átpasszírozzuk, hozzáadjuk a tejszínt, felfőzzük. Sóval, borssal ízesítjük. A gombát, paradicsomot és a húst a mártásban felmelegítjük.
  5. Megszórjuk bazsalikommal.
 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 12 987
elküldve: 1
receptkönyvben: 253
elkészítve: 7/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pulykás-curry-s egytál, pulykás cuury, pulykaegytál

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

animoni
animoni / animoni Fri, 2012-04-20 14:52

Azért, mert ez a recept, már nagyon régóta fent van. Én már sokszor készítettem. De azt hiszem a szakács neve eddig nem volt ott a recept nevében.

Üdv:animoni

huzsi
huzsi / huzsi Thu, 2010-10-21 14:37

szia, kérdésem az, hogy a curry-t akkor teszed hozzá, amikor a sót és a borsot?

glaser
Glaser / glaser Thu, 2010-10-21 14:50

szia. a curryt a fokhagymaval es a gyömberrel együtt teszem a hushoz. Üdv, Maria

420
pulykacomb 750 g
ghee 50 g
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 2 gerezd
alma 1 db
gyömbér 1 ek
curry por 1 ek
csirke alaplé 250 ml
főzőtejszín 150 ml
gombakonzerv 5 dkg
paradicsom 1 db
bazsalikom 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint