r
Nosalty Logó

Pulled pork Petter konyhájából

Petter
Pulled pork Petter konyhájából
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

522
Kalória
36.2g
Fehérje
5.4g
Szénhidrát
37.5g
Zsír
190.7g
Víz
147.9g
Koleszterin
791.8mg
Élelmi rost
2.9g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 522 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 6267 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 186 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    36.2 g

Zsír

  • Összesen
    37.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1410.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    867 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    190.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    146 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    619 micro
  • β-karotin
    1506 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 522 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    434.9 g

Zsír

  • Összesen
    450.6 g
  • Telített zsírsav
    156 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    200 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    1775 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16929.3 g
  • Cink
    68 mg
  • Szelén
    641 mg
  • Kálcium
    539 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    522 mg
  • Foszfor
    4726 mg
  • Nátrium
    10402 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    64.4 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    2287.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1864 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    19 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    1750 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    19 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    100 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    242 micro
  • Kolin:
    1581 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    7427 micro
  • β-karotin
    18071 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    852 micro
Összesen 6267 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    506.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    311 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    68.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    222 micro
  • β-karotin
    540 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 186 kcal

Elkészítés

  1. Keverjük össze a fűszereket, aztán jól dörzsöljük be vele a húst, jusson mindenhova. Én egy napra hűtőbe tettem, folpackba csavarva.
  2. Keressünk egy jó nagy tepsit vagy jénait, amiben kényelmesen elfér a hús, a hozzávalókkal együtt. Vágjuk össze a répát, hagymát, szárzellert (halványító), tegyük a tál aljába. Fektessük rá a húst, öntsük alá a sört.
  3. Ha van fedele a tálnak, lehetőleg minél jobban zárjon, esetleg plusz alufólia mehet köré, ha nincs fedele (nekem nem volt), Jól tekerjük be alufóliával. Én 3 rétegben betekertem, kereszt irányban. Lényeg, hogy teljesen le legyen zárva.
  4. Dobjuk be 140 fokra előmelegített sütőbe, és 7-8 órára felejtsük el. Addig lehet babrálni a hozzávalókkal.
  5. Mikor kivettük a sütőből, kicsomagolás után hagyhatjuk még állni egy 20-30 percet, aztán uccu neki, lehet is miszlikre tépni! :D Én külön tálba téptem szét, és mindenki magának locsolgatta a levével.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Sütés ideje: 420 p
  • Sütés hőfoka: 140 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Már rég beterveztem, most születésnapi partimra meg is csináltam! A fűszerezést több helyről szedtem össze, de igazából ízlés szerint variálható, vagy ami épp van otthon! 12 adagot adtam meg, mert az volt a maximum, de mi a 2,5 kg-os húsnak a felét ettük meg nyolcan! Na jó, a banda nagy része nem kimondottan nagyétkű! :D

További receptek

Húsvéti főtt sonka

A húsvéti sonka elkészítéséhez megannyi módszert, praktikát és trükköt kifejlesztettek már, amelyek (jobb esetben) mind puha, omlós és ízletes végeredményhez vezetnek. Épp ezért ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...