Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Póréhagymás sertéstokány gombával

Póréhagymás sertéstokány gombával
Póréhagymás sertéstokány gombával
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha beköszönt a jó idő, akár szabad tűzön, tárcsán is elkészíthetjük.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt rizst, kifőtt tésztát vagy sült krumplit kínáljunk mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsiradékon megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát, rádobjuk a felcsíkozott húst és fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük a borral.
  2. A gombát vékony, a póréhagymát vastagabb szeletekre vágjuk.
  3. A gombát és a felaprított chilipaprikát a húshoz adjuk, megszórjuk borssal és borsikafűvel, ízlés szerint sózzuk, és addig pirítjuk, míg a levét el nem fövi.
  4. Ekkor beletesszük a póréhagymát, a felaprított paradicsomot és az áttört fokhagymát.
  5. Pár perc pirítás és kavargatás után tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 903
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Ligeti Károly

Mióta szakács: 2014.03.04.
129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéstokány, gombás sertéstokány, póréhagymás gombás tokány

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

470
sertéscomb 70 dkg
póréhagyma 1 közepes db
gomba 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
sertészsír 2 ek
fokhagyma 5 gerezd
paradicsom 2 közepes db
rosé 1 dl
borsikafű 1 teáskanál
chili 1 db
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint