Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros hentestokány hagymás burgonyával

Mustáros hentestokány hagymás burgonyával
Mustáros hentestokány hagymás burgonyával
90 perc / előkészület: 40 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, laktató étel.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, sózzuk és borsozzuk, mustárral fűszerezzük.
  2. Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, majd puhára pároljuk.
  3. Ezután hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott csemegeuborkát, aprított petrezselyemzöldet, majd amikor megfőtt, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel.
  4. Közben a megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és összetörjük.
  5. Ezután hozzáadjuk a vajat, az apróra vágott lilahagymát, megszórjuk fűszerpaprikával, sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 24 265
elküldve: 14
receptkönyvben: 386
elkészítve: 14/25
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös tokány, zöldséges sertéscomb krumplival, fűszeres tokány

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

710
sertéscomb 80 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
mustár 2 ek
csemegeuborka 4 db
petrezselyem 1 csokor
finomliszt 1 evőkanál
tejföl 175 g
burgonya 80 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
vaj 3 dkg
lila hagyma 2 közepes fej
fűszerpaprika 1 ek