Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Debreceni sertéstokány

Debreceni sertéstokány
Debreceni sertéstokány
140 perc / előkészület: 20 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis magyaros étel, fogyasszátok sok szeretettel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szalonnát finom kockára vágjuk, egyik felét zsírjára kipirítjuk.
  2. Majd hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a paprikakrémet, plusz a finomra vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát.
  3. Majd hozzáadjuk az ujjnyi vastag csíkokra vágott húst, fűszerpaprikát, utána kicsi vízzel felöntjük.
  4. Ezután a fűszereket hozzáadjuk, majd készre pároljuk.
  5. A megmaradt szalonnát zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, megpirítjuk, majd belekeverjük a kész ételbe.
  • költség: 3500 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 17 256
elküldve: 2
receptkönyvben: 36
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Ákos22

Mióta szakács: 2015.02.18.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

debreceni tokány

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1376
sertéscomb 1 kg
füstölt szalonna 35 dkg
2 kk
fekete bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd
vöröshagyma 1 közepes db
ételízesítő 2 csipet
debreceni kolbász 25 dkg
kolbász 15 dkg
paprikakrém 4 teáskanál
paradicsom 1 nagy db
fűszerpaprika 2 teáskanál