Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pomtayer

Pomtayer
Pomtayer
130 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Suriname nemzeti étele. Egyszerű, nagyon laktató rakott étel.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát, fokhagymát, baconnel, aprított csirkehússal megpirítjuk.
  2. Fűszerezzük, majd beletesszük a kockára vágott paradicsomot. Felöntjük vízzel, és raguszerűre pároljuk.
  3. A burgonyát, édesburgonyát hámozva, lereszeljük vegyesen. Ízesítjük lime és narancs levével, pici sóval.
  4. Kikent tepsibe halmozzuk a burgonya felét, majd rá a csirkés ragut, utána a burgonya másik felét. Zsemlemorzsával megszórjuk.
  5. Készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 40*25 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 617
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Osee

Mióta szakács: 2011.11.22.
6 recept

receptjellemzők

konyha: dél-amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Pom, Pomtayer

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

612
csirkecomb 6 db
burgonya 6 közepes db
édesburgonya 3 db
bacon 25 dkg
paradicsom 2 nagy db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
víz 2 dl
narancslé 1 narancsból nyert
limelé 1 lime-ból nyert
zsemlemorzsa 3 ek