r
Nosalty Logó

Pizzás palacsintafalatok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Pizzás palacsintafalatok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A palacsintához

A töltelékhez

Összesen 638 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A palacsintához

A töltelékhez

Összesen 2552 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A palacsintához

A töltelékhez

Összesen 188 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.1 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    190 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1369.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    460 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    391 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    129.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    243 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    699 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    14382 micro
  • Lut-zea
    553 micro
Összesen 638 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124.3 g

Zsír

  • Összesen
    131.1 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    759 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5478.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    1840 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    1618 mg
  • Nátrium
    1565 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    215.4 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    516.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1205 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    166 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    217 micro
  • Kolin:
    537 mg
  • Retinol - A vitamin:
    972 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    2794 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    57528 micro
  • Lut-zea
    2214 micro
Összesen 2552 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    404.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4246 micro
  • Lut-zea
    163 micro
Összesen 188 kcal

Hozzávalók

A palacsintához

A töltelékhez

Elkészítés

A palacsintához

  1. A palacsintatésztához összekeverjük a tojásokat a liszttel, a tejjel, ízesítjük egy pici sóval, borssal, és 20 percig állni hagyjuk.
  2. A póréhagymát és a tarját apróra vágjuk.
  3. Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a póréhagymát.
  4. Rátesszük a paradicsomkonzervet, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük, összeforraljuk, és levesszük a tűzről.
  5. A szokásos módon palacsintákat sütünk.
  6. A palacsintát megkenjük 3-4 ek paradicsomos szósszal, sonkát és sajtot szórunk rá, feltekerjük, 4 részre vágjuk, és tepsibe állítgatjuk. A többi palacsintát is hasonlóan készítjük el.
  7. Végül a palacsintákra locsoljuk a megmaradt szószt, megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: közepes
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4441
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pizzás palacsintafalatok
Salamon Csilla 1202 recept

Fanny konyhája-ban találtam erre a receptre. :)

Hozzávalók

A palacsintához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!