Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pizzakrém házilag Vica konyhájából

Pizzakrém házilag Vica konyhájából
Pizzakrém házilag Vica konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon kellemes alapkrém a pizza készítéséhez, de különböző zöldségek, sült burgonya mártogatósaként is fogyasztható.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy kisebb edénybe felforraljuk a paradicsomlevet, beletesszük a fűszereket, majd kis lángon sűrűn kevergetve elpárologtatjuk a felesleges nedvességet.
  2. Sűrítés közben ellenőrizzük, hogy megfelelő-e az íz, majd távolítsuk el a zeller- és a babérlevelet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 14 358
elküldve: 2
receptkönyvben: 100
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Vica Konyha

Mióta szakács: 2012.02.09.
19 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - szénhidrátnap
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
konyha: olasz
adag: 6 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

házi pizzakrém, fűszeres paradicsomkrém, paradicsomszósz pizzához

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

17
paradicsomlé 5 dl
bazsalikom 1 csipet
kakukkfű 1 csipet
oregánó 1 csipet
babérlevél 2 db
zellerlevél 1 db
cukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0.5 kk