Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Piroskás tarhonyás hús

Piroskás tarhonyás hús
Piroskás tarhonyás hús
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kellett valami új étel. 

Ez lett belőle :)

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felkockázzuk. Az olajon üvegesre sütjük.
  2. Felkarikázzuk a kápia paprikát, a paradicsomokat félbevágjuk és felszeljük. Hozzáadjuk a hagymához, megsózzuk.
  3. Míg a zöldségek megfőnek, kifőzzük a tarhonyát. Ha megfőttek a zöldségek, hozzáadjuk a darált húst. Ízlés szerint borsozzuk.
  4. Kevergetjük, míg a hús kifehéredik. Ezután a leszűrt, lemosott konzervbabot hozzáadjuk.
  5. Mikor már a bab is megpuhult, hozzákeverjük apránként a kifőzött tarhonyát.
  6. A legvégén hozzáadjuk a paprikakrémet. Jól elkeverjük, és kész is van.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 762
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

booca

Mióta szakács: 2012.08.04.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges tarhonya darált hússal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

604
napraforgó olaj 3 ek
vöröshagyma 1 közepes db
kápia paprika 2 db
paradicsom 2 nagy db
darált sertéshús 50 dkg
vörösbab 240 g
paprikakrém 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tarhonya 25 dkg
víz 5 dl