Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns tejszínes pulykaragu

Pikáns tejszínes pulykaragu
Pikáns tejszínes pulykaragu
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy sok-sok évvel ezelőtti TV-ben látott recept, ami fennmaradt az ételpalettánkon, mert nagyon ízlik!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyon finom behűtött barackbefőttel!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott húst. Sóval, borssal és oregánóval ízesítjük. A húskockákat megpírítjuk kicsit (kb. 30 perc).
  2. Beletesszük a felszeletelt gombát és a kukoricát, majd a tejfölt, és beletörjük a sajtot is. Kicsit pároljuk a húst fedő alatt.
  3. A majonézt és a tejszínt kiforraljuk, majd ezt is hozzáadjuk.
  4. Rizskörettel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 7 365
elküldve: 0
receptkönyvben: 102
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Hossó Anita

Mióta szakács: 2011.05.23.
154 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes-kukoricás pulykaragu márványsajttal, pulykaragu tejszínes gombás-kukoricás szószban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

820
főzőtejszín 2 dl
pulykamell 60 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
gomba 20 dkg
csemegekukorica 20 dkg
tejföl 175 g
majonéz 6 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
kéksajt 10 dkg
rizs 20 dkg