r
Nosalty Logó

Pikáns káposztasaláta (Káposztasaláta 2.)

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Pikáns káposztasaláta (Káposztasaláta 2.)
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 236 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 943 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 110 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    1.8 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    193.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    379 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1578 micro
  • β-karotin
    3764 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 236 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    86.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    775.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    210 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    297 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    595.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1518 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    194 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    278 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    180 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    6312 micro
  • β-karotin
    15057 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    843 micro
Összesen 943 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    0.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    90.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    21 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    177 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    736 micro
  • β-karotin
    1755 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 110 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A káposztát megmossuk, a torzsáját kivágjuk, a levelet vékony csíkokra vágjuk.
  2. A sárgarépát, megtisztítjuk, mossuk, majd finomra reszeljük.
  3. A paprikát megmossuk, a magházát kivágjuk, a húsát vékony csíkokra vágjuk.
  4. Egy tálban az ecetet, az olajat, a mustárt köménnyel, sóval, borssal simára keverjük. Hozzáadjuk a sárgarépát, a paprikát, a zúzott fokhagymát meg a kaprot, beleforgatjuk a kaposztát és jól összekeverjük.
  5. Körülbelül fél órán át hagyjuk pácolódni, ekkor újra átkeverjük, és ha szükséges, utánaízesítjük.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 49853
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy régebbi Mester Kuktában akadtam erre a receptre, s mivel minden kéznél volt ki is próbáltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek