Nosalty Logó

Pásztorpite Salamon Csillától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Ezen a képen: Pásztorpite Salamon Csillától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Raguhoz

Tetejére

Összesen 794 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Raguhoz

Tetejére

Összesen 3177 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Raguhoz

Tetejére

Összesen 105 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    36.8 g

Zsír

  • Összesen
    47.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1361.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    530 mg
  • Nátrium
    548 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    513.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    546 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    226 mg
  • Retinol - A vitamin:
    211 micro
  • α-karotin
    1258 micro
  • β-karotin
    3393 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    3596 micro
  • Lut-zea
    1768 micro
Összesen 794 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    147.1 g

Zsír

  • Összesen
    191.7 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    964 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5446.5 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    539 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    427 mg
  • Foszfor
    2120 mg
  • Nátrium
    2190 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    221.4 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    2052.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2183 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    285 mg
  • D vitamin:
    177 micro
  • K vitamin:
    112 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    416 micro
  • Kolin:
    903 mg
  • Retinol - A vitamin:
    844 micro
  • α-karotin
    5033 micro
  • β-karotin
    13574 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    14383 micro
  • Lut-zea
    7072 micro
Összesen 3177 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    167 micro
  • β-karotin
    449 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    476 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 105 Kcal

Hozzávalók

Raguhoz

Tetejére

Elkészítés

Raguhoz

  1. Olajat egy serpenyőben felhevítünk, rátesszük a kockára vágott lilahagymát, sárgarépát, és pár percig sütjük.
  2. Hozzáadjuk a darált húst, felöntjük paradicsompürével, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, fűszerezzük, és felöntjük a vízben elkevert leveskockával, és beletesszük a zöldborsót.
  3. Amikor megfőtt, közepes tepsibe öntjük.

Tetejére

  1. Burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és áttörjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, tejet, vajat, és jó alaposan kikeverjük.
  2. Krumplipürét a ragu tetejére simítjuk, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje kezd pirulni.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: közepes
  • Sűtés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1601
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 28.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Salamon Csilla 1145 recept

Kettő az egyben:) Egyben van a hús és a köret is. Már csak egy jó kis salátát kell mellé készíteni.

Hozzászólások

Hozzávalók

Raguhoz

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!