Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pásztorpite Salamon Csillától

Pásztorpite Salamon Csillától
Pásztorpite Salamon Csillától
85 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kettő az egyben:) Egyben van a hús és a köret is. Már csak egy jó kis salátát kell mellé készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Raguhoz

Tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

Raguhoz

  1. Olajat egy serpenyőben felhevítünk, rátesszük a kockára vágott lilahagymát, sárgarépát, és pár percig sütjük.
  2. Hozzáadjuk a darált húst, felöntjük paradicsompürével, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, fűszerezzük, és felöntjük a vízben elkevert leveskockával, és beletesszük a zöldborsót.
  3. Amikor megfőtt, közepes tepsibe öntjük.

Tetejére

  1. Burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és áttörjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, tejet, vajat, és jó alaposan kikeverjük.
  2. Krumplipürét a ragu tetejére simítjuk, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje kezd pirulni.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 471
elküldve: 1
receptkönyvben: 32
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

darált húsos-burgonyás egytálétel, húsos egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

794
darált sertéshús 50 dkg
zöldborsó 25 dkg
lila hagyma 3 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
sűrített paradicsom 5 dkg
leveskocka 1 db
víz 5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
burgonya 1 kg
tojássárgája 2 db
tej 1 dl
vaj 10 dkg
0 ízlés szerint