Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános rántott gomba

Parmezános rántott gomba
Parmezános rántott gomba
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amilyen egyszerű, olyan finom. Ha van rá lehetőség, magunk reszeljük meg a parmezánt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk.
  2. A tojást felverjük, belekeverjük a sajtot és kevés sót.
  3. Panírozzuk: liszt, sajtos tojás, morzsa.
  4. Forró olajban kisütjük.
  5. Zöldfűszeres párolt rizst, tartárt adhatunk mellé.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 338
elküldve: 0
receptkönyvben: 89
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott gomba parmezános bundában, gomba rántva sajtos panírban

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Erika9
Erika9 / Erika9 Tue, 2010-11-09 19:31

Kedves Hajni!Azt szeretném megkérdezni,hogyha a tojásba nem keverjük bele a sajtot,akkor az étel
íze nagyon megváltozik?

kh
Jahin / kh Wed, 2010-11-10 18:35

Szia Erika!Egy egyszerű rántott gombává módosul ....:-)Érdemes ezt-azt tenni a panírba,szezámmagot,tökmagot,reszelt sajtot,darabos diót...A parmezánnak elég karakteres az íze,ezért szeretem.

882
gomba 50 dkg
tojás 3 db
finomliszt 10 dkg
zsemlemorzsa 10 dkg
parmezán sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl