r
Nosalty Logó

Parmezános rántott gomba

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Parmezános rántott gomba
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 882 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 3524 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 302 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.7 g

Zsír

  • Összesen
    72.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    144 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1023.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    331 mg
  • Nátrium
    388 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 882 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.8 g

Zsír

  • Összesen
    289.2 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    128 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    99 g
  • Koleszterin
    574 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4093.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    886 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    1325 mg
  • Nátrium
    1552 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    592.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    336 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    107 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    163 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    287 micro
  • Kolin:
    543 mg
  • Retinol - A vitamin:
    333 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    748 micro
Összesen 3524 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    24.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    349.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 302 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk.
  2. A tojást felverjük, belekeverjük a sajtot és kevés sót.
  3. Panírozzuk: liszt, sajtos tojás, morzsa.
  4. Forró olajban kisütjük.
  5. Zöldfűszeres párolt rizst, tartárt adhatunk mellé.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5455
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 08.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Amilyen egyszerű, olyan finom. Ha van rá lehetőség, magunk reszeljük meg a parmezánt.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Kedves Hajni!Azt szeretném megkérdezni,hogyha a tojásba nem keverjük bele a sajtot,akkor az étel íze nagyon megváltozik?

Jahin

Szia Erika!Egy egyszer? rántott gombává módosul ....:-)Érdemes ezt-azt tenni a panírba,szezámmagot,tökmagot,reszelt sajtot,darabos diót...A parmezánnak elég karakteres az íze,ezért szeretem.

Törölt felhasználó

köszi. =)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek