Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos frittata fetával

Paradicsomos frittata fetával
Paradicsomos frittata fetával
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A frittata nem más, mint az olaszok omlettje! Ez a paradicsomos és fetás verzió pedig rendkívül finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olívaolajon pár percig sütjük a paradicsomokat, amiket közben megszórunk metélőhagymával is.
  2. Amíg sülnek a paradicsomok, a tojásokat felverjük, és sózzuk, borsozzuk. Majd a sült paradicsomokra öntjük, és beleszórjuk a kockákra vágott feta sajtot is.
  3. Pár percig hagyjuk közepes lángon, hogy megsüljön a frittata alja, ezután pedig tegyük a 200 fokra előmelegített sütőbe, és 10 percig süssük.
  4. Kivéve azonnal fogyaszthatjuk is, de előtte még egy kevés metélőhagymával megszórhatjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 933
elküldve: 0
receptkönyvben: 90
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 3

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
konyha: olasz
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

paradicsomos omlett, rántotta sütőben

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

294
olívaolaj 2 ek
paradicsom 50 dkg
metélőhagyma 2 ek
feta sajt 20 dkg
tojás 6 db
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint