Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panzanella saláta Glaser konyhájából

Panzanella saláta Glaser konyhájából
Panzanella saláta Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátát gazdagíthatjuk kockákra vágott fetával vagy főtt tojással is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, megmossuk, négybe vágjuk, eltávolítjuk a magokat. Az uborkát darabokra vágjuk.
  2. A paradicsomot és a paprikát kockákra vágjuk. A hagymát vékony szeletekre vágjuk. A kenyeret durva darabokra tördeljük.
  3. Az egészet egy edénybe tesszük, hozzáadjuk az olívabogyókat és a bazsalikomot. Ráöntjük az ecetet és olajat. Sóval, borssal ízesítjük, jól összekeverjük. Lefedve legalább 1 órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 955
elküldve: 0
receptkönyvben: 66
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkás paradicsomos saláta, saláta uborkával paradicsommal kenyérdarabokkal, olasz kenyérsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

juhjud
juhjud Sat, 2016-10-22 12:52

Isteni finom saláta.
A kenyeret csak a legvégén kevertem a salátába, így nem ázott el a fogyasztás idejére.
Nagyon köszönöm a receptet.

630
paradicsom 400 g
sárga kaliforniai paprika 1 db
uborka 400 g
lila hagyma 1 közepes db
kenyér 4 szelet
olajbogyó 75 dkg
bazsalikom 2 ek
vörösborecet 4 ek
olívaolaj 100 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint