Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo paella

Paleo paella
Paleo paella
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom Dalmáciát, a mediterrán életérzést, imádom a tengert és a tengeri herkenytűket. Készíteni és fogyasztani is. Ugyanakkor viszonylag régóta igyekszem kerülni mindenféle szénhidrátot, aminek köszönhetően kb. 25 kilónak sikerült érzékeny búcsút inteni... Ez a recept is ennek szellemében, rizs nélkül készült, de isteni lett! A hozzávalók, fűszerek csak "tájékoztató jellegűek", mindenki nyugodtan engedje szabadjára a fantáziáját, nyugodtan adjon hozzá, vagy vegyen el belőle, ahogy a szíve diktálja!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat egy nagyobb serpenyőben vagy wokban felmelegítjük, hozzátesszük az apróra vágott fokhagymát, kevés ideig pirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, és épp hogy átforrósítjuk.
  2. Mikor az olaj elkezd forrni, hozzáadjuk a kagylóhúst (kb. 3 perc alatt puhára sül), majd hozzáadjuk a nagyobb szeletekre vágott halat és összerázzuk, vigyázva, hogy ne törjük össze a halat.
  3. Mikor a hal már majdnem teljesen megpuhult, hozzáadjuk a gombát, és együtt tovább pároljuk.
  4. Végül hozzáadjuk a zöldbabot és a konzervparadicsomot, és készre pároljuk. A végén szükség szerint fűszerezzük.
  5. Tálaláskor a tetejét megszórjuk reszelt parmezánnal.
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 429
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

advocatusdiaboli

Mióta szakács: 2014.01.19.
2 recept

receptjellemzők

konyha: horvát
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rizsmentes zöldséges paella, alacsony szénhidráttartalmú paella, zöldséges egytálétel kagylóval és hallal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

308
zöldbab 40 dkg
afrikai harcsa 40 dkg
feketekagyló 30 dkg
gomba 20 dkg
konzerv paradicsom 400 g
parmezán sajt 20 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd
olívaolaj 4 ek