Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo édes-savanyú pulykamell

Paleo édes-savanyú pulykamell
Paleo édes-savanyú pulykamell
0 perc /
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A maradék hasznosításra találtam ki a receptet.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felolvasztjuk a libazsírt. A mézet egy kicsit megpirítjuk a zsíron.
  2. Hozzáadjuk a pulykamell kockákat, és megpirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a fűszereket (só, bors, gyömbér), a paradicsompürét, az ananászt, a sárgarépa csíkokat, az almaecetet, és puhára pároljuk a húst.
  4. Karfiolpürével tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 380
elküldve: 5
receptkönyvben: 130
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Eta

Mióta szakács: 2013.11.23.
9 recept

receptjellemzők

konyha: kínai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pulykamell ananásszal, édes-savanyú pulyka, ananászos pulykakockák

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Edit64
Edit64 Fri, 2014-10-31 20:11

Ahogy ígértem , beszámolok az elkészült alkotásról. Nekem nagyon ízlett. A Páromnak kevésbé. Köszönöm a finom receptet.

Edit64
Edit64 Wed, 2014-10-29 10:23

Nagyon tetszik a recepted. Elkészítem, s majd beszámolok :-)

840
pulykamell 50 dkg
sárgarépa 2 közepes db
ananász 40 dkg
méz 2 ek
fokhagyma 3 gerezd
libazsír 4 ek
passzírozott paradicsom 1 dl
gyömbér 2 tk
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
almaecet 2 ek