Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo bolognai paleo tésztával

Paleo bolognai paleo tésztával
Paleo bolognai paleo tésztával
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor nincsen otthon a párom, akkor szoktam kísérletezni a különleges tésztákkal (milyen az ízvilága). Most erre a paleós tésztára esett a választásom, és elmondhatom, hogy nagyon finom. Bármilyen feltéttel készíthető!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paleós tésztát forrásban lévő vízben 3-4 perc alatt kifűzzük, majd leszűrjük, és alaposan leöblítjük. Végül extra szűz olívaolajjal meglocsoljuk.
  2. A hagymákat és a fokhagymákat megpucoljuk, utána a vöröshagymákat felkockázzuk, a fokhagymákat fokhagymanyomón áttörjük, majd a kókuszzsíron üvegesre dinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a darált húst, a fűszereket, és folyamatos kevergetés mellett kifehéredésig főzzük.
  4. Végül beleöntjük a paradicsomszószt, és addig forraljuk, míg a szószunk el nem kezd bugyogni.
  5. Tésztával tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 960
elküldve: 2
receptkönyvben: 13
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tej- és gluténmentes konyha

Mióta szakács: 2016.03.08.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

paleolit diétás bolognai szósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

418
darált sertéshús 50 dkg
vöröshagyma 3 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
fűszerpaprika 2 teáskanál
fűszersó 2 teáskanál
oregánó 3 teáskanál
bazsalikom 3 teáskanál
paradicsomszósz 500 ml
kókuszzsír 1 ek
hosszúmetélt 500 g
olívaolaj 3 ek