Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Palacsinta pizza

Palacsinta pizza
Palacsinta pizza
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy másik változat: a sajttal és paradicsommal készre sült palacsinta pizzát megszórjuk borssal, elosztunk rajta 3 szelet félbevágott parmai sonkát, és megszórjuk egy pár bazsalikomlevéllel.

hozzávalók / 2 adag

A palacsintához

A feltéthez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást, lisztet, sót és a tejet botmixerrel simára keverjük. Hagyjuk kb. 10 percet állni.

  2. Forrósítsunk fel egy 28 cm átmérőjű serpenyőt, kenjük ki az olajjal. Öntsük bele a tésztát.

  3. Süssük a tésztát közepes hőfokon kb. 1 percig, majd szórjuk meg a reszelt sajttal és az elfelezett paradicsomokkal. Lefedve süssük készre kb. 2-3 perc alatt. Fűszerezzük frissen őrölt borssal és a balzsamecet krémmel.

  4. Elosztjuk rá a rukkolát, és megszórjuk a parmezán forgácsokkal.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 540
elküldve: 1
receptkönyvben: 54
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsom palacsinta, rukkolás palacsinta, palacsinta pizza helyett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

438
tojás 2 db
tej 150 ml
finomliszt 100 g
1 csipet
napraforgó olaj 1 teáskanál
koktélparadicsom 10 db
sajt 60 g
rukkola 0.25 g
bors 0 ízlés szerint
balzsamecet 1 ek
parmezán sajt 2 g