Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánkrém Icus konyhájából

Padlizsánkrém Icus konyhájából
Padlizsánkrém Icus konyhájából
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron grillel is meg lehet sütni, úgy is finom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt kettévágjuk, és egy alufóliával bélelt tepsiben a vágással lefelé megsütjük, amíg az alja szép piros, a teteje pedig puha nem lesz.
  2. Mikor kihűlt, kikaparjuk a héjából a húsát, és a többi hozzávalóval jól kikeverjük.
  3. Pirított kenyérre kenve tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 21 572
elküldve: 0
receptkönyvben: 58
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Icus281

Mióta szakács: 2013.08.24.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

sós krém padlizsánból, zöldségkrém padlizsánból, padlizsános krém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

104
padlizsán 1 db
olívaolaj 3 ek
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd