Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánkrém Évi néni konyhájából

Padlizsánkrém Évi néni konyhájából
Padlizsánkrém Évi néni konyhájából
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Padlizsán napok vannak nálunk, mert jó sokat vásároltam belőle. Ez itt alap.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánokat tepsiben a sütőben megsütjük, lehúzzuk a héjukat.
  2. Turmixgépbe vagy darálóba tesszük, hozzáadjuk a többi kelléket, és krémesre keverjük. Pirítóssal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 24 398
elküldve: 5
receptkönyvben: 211
elkészítve: 8/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyha: görög
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

zöldségkrém, padlizsános szendvicskrém, sós krém

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sancho
Sancho Sun, 2012-09-23 10:15

Én teszek bele egy tojássárgát is. Azon melegen a legfinomabb.

125
padlizsán 40 dkg
újhagyma 1 db
fokhagyma 1 gerezd
1 kk
bors 1 kk
citromlé 1 fél citromból nyert
szőlőmagolaj 0.5 dl