Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pácolt pulykamell kréker bundában sütve

Pácolt pulykamell kréker bundában sütve
Pácolt pulykamell kréker bundában sütve
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészülő ízletes, finom bundás hús étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkeverjük a joghurtot a gyömbérrel, curryvel, chilivel és a zúzott fokhagymával.
  2. A húst felszeleteljük, sózzuk, majd a joghurtos masszába forgatjuk, lefedjük a tálat, és egy éjszakára hidegre tesszük.
  3. Másnap megdaráljuk a krékert, a masszából kiemelt hús szeleteket ebben forgatjuk meg, úgy mintha paníroznánk, kicsit rá is nyomkodjuk a kréker morzsát.
  4. Bő olajban kisütjük oldalanként kb. 4-5 perc alatt, papírtörlőre szedve a felesleges zsiradékot leitatjuk róla.
  5. Tetszés szerinti körettel tálaljuk. Tipp: ízlés szerint csirkemellből is készíthetjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 934
elküldve: 2
receptkönyvben: 269
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott pulykamell, kréker bundás pulykamell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

846
pulykamell 50 dkg
joghurt 4 dl
keksz 20 dkg
gyömbérpor 0.5 kk
curry por 0.5 kk
chilipehely 0 ízlés szerint
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl