Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pácolt csirkecomb kapros tejfölös mártással

Pácolt csirkecomb kapros tejfölös mártással
Pácolt csirkecomb kapros tejfölös mártással
65 perc / előkészület: 15 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sütés előtt 2 nappal bepácoltam a húst, hogy jobban összeérjen, és addig a hűtőben állt letakarva.

hozzávalók / 4 adag

Páchoz:

Mártáshoz:

Szólj hozzá!

elkészítés

Páchoz:

  1. A húst megmossuk (én lehúztam a bőrét).
  2. A pác hozzávalóit összekeverjük, beleforgatjuk a húst, és a hűtőbe tesszük.
  3. A húsokat közepes tepsibe tesszük, öntünk alá 1 dl vizet, alufóliával lefedjük, és sütjük. Az utolsó 10 percben levesszük a fóliát, és úgy sütjük-pirítjuk.

Mártáshoz:

  1. A tejfölbe préseljük a megtisztított fokhagymát és egy csokor friss, összevágott kaprot, jól kikeverjük, és a megsült hús mellé tálaljuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 562
elküldve: 2
receptkönyvben: 89
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis comb, tepsis csirkecomb, pácolt tepsis csirkecombok

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1073
csirkecomb 8 db
napraforgó olaj 2 dl
mustár 1 ek
fokhagyma 4 gerezd
vöröshagyma 2 közepes db
babérlevél 2 db
bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
víz 1 dl
tejföl 2 dl
kapor 1 csokor
fokhagyma 2 gerezd