Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olívaolajban párolt zöldségek

Olívaolajban párolt zöldségek
Olívaolajban párolt zöldségek
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon finom étel, húsmentes napokra. Hidegen, melegen egyaránt finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, mossuk. A pórét és a halványító zellert nem túl vékony gyűrűkre, a zellert, sárgarépát, és burgonyát kockákra vágjuk.
  2. Az olajat egy lábasban felhevítjük, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, egy kicsit pirítjuk, majd hozzákeverjük a paprikakrémet. Hozzáadjuk az előkészített zöldségeket, és kb. 4-5 percig dinszteljük.
  3. Felöntjük körülbelül 150 ml vízzel, sóval ízesítjük. Felfőzzük, majd lefedve közepes hőmérsékleten körülbelül 25-30 perc alatt megfőzzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 039
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: török
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges egytálétel, pirított zöldségek

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

228
póréhagyma 2 közepes db
halványító zeller 4 közepes szár
zeller 500 g
sárgarépa 2 nagy db
burgonya 2 db
fokhagyma 2 gerezd
paprikakrém 1 ek
olívaolaj 5 ek
0 ízlés szerint
víz 150 ml