Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olasz paradicsomos golyók

Olasz paradicsomos golyók
Olasz paradicsomos golyók
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mennyiségeket nem adta meg pontosan olasz háziasszonyom, csak ellestem hogyan készíti, így hát ízlés szerint lehet változtatni az arányokat.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, és kicsi sóval feltesszük őket főni (lehet együtt).
  2. Amint puhára főttek, krumplinyomóval összepépesítjük, majd belekeverünk annyi ricottát és zsemlemorzsát, hogy gyúrható állagú masszát kapjunk, és gombócokat formázunk belőle.
  3. A paradicsomszószt egy nagy serpenyőben csepp olajon összefőzzük a fűszerekkel, majd amikor forró a szósz, a gombócokat is megsütjük benne.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 757
elküldve: 1
receptkönyvben: 68
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Tutyi88

Mióta szakács: 2013.01.29.
7 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: meleg előétel
diéta: tojásmentes
fogyókúra: AB0 diéta – AB vércsoport
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos zöldséggolyók, répás krumplis golyók, paradicsomos ricottás golyók

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

359
sárgarépa 4 db
burgonya 3 db
ricotta 10 dkg
zsemlemorzsa 5 dkg
paradicsomlé 3 dl
olívaolaj 3 csepp
bazsalikom 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint