r
Nosalty Logó

Hideg zelleres uborkaleves

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gréti
Hideg zelleres uborkaleves
adag
Előkészítés
perc
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Az uborkaleveshez

Összesen 156 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Az uborkaleveshez

Összesen 630 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Az uborkaleveshez

Összesen 47 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    662.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    211 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    262 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    260.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    273 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    140 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    446 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    708 micro
Összesen 156 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.8 g

Zsír

  • Összesen
    41.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2651.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    843 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    235 mg
  • Foszfor
    488 mg
  • Nátrium
    1050 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1043.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1093 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    212 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    561 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    483 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    1783 micro
  • β-crypt
    129 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2833 micro
Összesen 630 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    36 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 47 Kcal

Hozzávalók

Az uborkaleveshez

Elkészítés

Az uborkaleveshez

  1. A pucolt darabolt zöldségeket az összes többi hozzávalóval krémesre turmixoljuk. Hagyjunk egy-egy zellerszárat, uborkaszeleteket és kaprot a díszítéshez. Jó étvágyat hozzá!
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 133
  • 7 napos nézettség: 699
  • Össznézettség: 2281
  • Feltöltés dátuma: 2021. július 15.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nyári hőségben a legjobb választás egy hideg uborkaleves, melyet sima és vegán tejföllel is el lehet készíteni, minél sűrűbbre készítjük, annál jobban laktat és nem is kell más utána!

Hozzászólások

Hozzávalók

Az uborkaleveshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek