Nosalty Logó

Narancsos tepsis csirkecombok

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Narancsos tepsis csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 584 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2337 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 85 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.7 g

Zsír

  • Összesen
    28.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    777.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    409 mg
  • Nátrium
    143 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    384.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 584 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    126.8 g

Zsír

  • Összesen
    112.9 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    546 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3109.5 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    361 mg
  • Foszfor
    1637 mg
  • Nátrium
    570 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    206.5 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1537.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    281 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    429 mg
  • Retinol - A vitamin:
    148 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    310 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    840 micro
Összesen 2337 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    111 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 85 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat, a megpucolt, apróra vágott fokhagymával, 1 pohár vízzel tepsibe tesszük, és sütőben készre főzzük.
  2. A burgonyát megfőzzük.
  3. A hagymát megpucoljuk, karikára vágjuk, tepsibe tesszük, mellé rakjuk a csirkecombot, a burgonyát, a kockára vágott füstölt tarját.
  4. Másfél narancsnak kicsavarjuk a levét és ráöntjük az egészre, megszórjuk fűszerkeverékkel.
  5. A fél narancsot pici kockára vágjuk, és hozzáadjuk a többihez, öntünk rá egy kevés olajat, és sütőben ropogósra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3236
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 06.

Ajánló

A különleges ízek kedvelőinek.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Szintén egy vasárnapi ebéd.

Hozzászólások

Éva-Anyóca

Köszönöm, :)

Törölt felhasználó

Én is köszönöm a kedvességed. ÜDV

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek