r
Nosalty Logó

Narancsos-juharszirupos kacsacomb

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Zsuzsamama56
Narancsos-juharszirupos kacsacomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 989 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1977 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 197 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.8 g

Zsír

  • Összesen
    85.6 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    691.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    338 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    239.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    177 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 989 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.5 g

Zsír

  • Összesen
    171.2 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    328 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1383.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    229 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    677 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.5 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    479.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    148 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    150 micro
  • Kolin:
    160 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    162 micro
  • β-crypt
    353 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    351 micro
Összesen 1977 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    17 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    137.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombokat sózzuk és borsozzuk mindkét oldalán. A juharszirupot, a narancs levét és az egy evőkanál rozmaringot összekeverjük. A combokat egy tepsibe helyezzük, és megkenjük a juharszirupos-narancsos páccal.
  2. Az egész narancsot felszeleteljük, és a tepsibe tesszük a combok mellé. Továbbá a fokhagymagerezdeket, és ráteszünk 2 szál rozmaringot. 160 C fokon 80 percig sütjük, fóliával letakarva. Levesszük a fóliát, és rágrillezünk 10 percre.
  3. Kivesszük a combokat, vajas burgonyával tálaljuk, mellétesszük a narancsszeleteket és a maradék rozmaringszálakat.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 359
  • Feltöltés dátuma: 2022. január 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Narancsos-juharszirupos kacsacomb
Zsuzsamama56 321 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Új séf váltja Széll Tamást a Lidl Konyhában

Lezárult egy meghatározó korszak a Lidl Konyhában, mivel 10 év után a Michelin Young Chef díjas Mizsei Jani, a MÁK séfje váltja Széll Tamás, Michelin-csillagos séfet. Ezenfelül pedig komoly változások mentek végbe a vállalat nagyköveti csapatában is.

Nosalty

További cikkek