Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros-tejfölös husi

Mustáros-tejfölös husi
Mustáros-tejfölös husi
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis egyszerű, de laktató tésztás ebéd, de vacsorának is elkészíthető. :) 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, egy kis vegetával és egy csipetnyi fokhagymaporral beízesítjük.
  2. Megpucoljuk és felkockázzuk a vöröshagymát is, és egy kis olajon a gerezd fokhagymával, vegetával ízesítve megpirítjuk.
  3. Hozzátesszük a husit, azt is kicsit átpirítjuk. Ha ez megvan, egy kis vizet hozzáadunk, hogy legyen egy kis szaftja.
  4. Hozzáadjuk a mustárt, és így fedő alatt puhára pároljuk, ha kell, egy pici vizet adhatunk még hozzá, viszont előfordul, hogy utána kell ízesíteni.
  5. A legvégén, ha a hús puha, hozzáadhatjuk a tejfölt, és egy rottyanás erejéig összefőzzük.
  6. Köretként én tésztát főztem, és összeforgattam a husival.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 711
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

ZiziAnyu

Mióta szakács: 2018.04.14.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mustáros sertésragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

337
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
sertéslapocka 50 dkg
mustár 3 ek
tejföl 1 ek
fokhagymapor 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint