Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mojo picón - piros fokhagyma szósz

Mojo picón - piros fokhagyma szósz
Mojo picón - piros fokhagyma szósz
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kísérő szósz a papas arrugadashoz. Jellemzően ezzel fogyasztják a Kanári-szigeteken, grillezett vagy sült halak mellé kiváló párosítás.


hozzávalók / 6 adag

A mojo picónhoz

A papas arrugadashoz

ajánlat

Papas arrugadas, mojo verde.
pH besorolás: enyhén lúgosít


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szárított paprikákat leöntjük forró vízzel és egy órát állni hagyjuk. Frissnél ezt nem kell
  2. 1 óra után leszűrjük, kimagozzuk, ás aprítóba tesszük. Az olaj kivételével minden hozzávalót krémesre pürésítünk, majd lassan hozzáadagoljuk az olajat is.
  3. A végén ízesítsük, ha még szükséges.
  4. Ha túl sok ecet került bele vagy túl erős, kevés víz vagy olaj hozzáadásával lágyíthatjuk az ízét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 13 206
elküldve: 3
receptkönyvben: 203
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

P.

Mióta szakács: 2009.11.10.
171 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

csípős paradicsomos salsa, paradicsomos salsa

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Wed, 2011-01-12 21:45

Kedves Eszter!Tényleg csábító.:-)) . Hogy Te milyen csodákat tudsz elkészíteni? Varázslat: :-))) Szép estét.Éva-Anyóca

Fahéj
Fahéj / Fahéj Wed, 2011-01-12 18:57

Kedves Eszter, ez egyszerűen gyönyörű! Gratulálok! Már a zöld változata is nagyon tetszett, de ez még azt is felülmúlja. Üdv: Fahéj

366
chili 3 db
fokhagyma 1 fej
napraforgó olaj 2 dl
fehérborecet 1 ek
őrölt fűszerkömény 0.5 teáskanál
csípős fűszerpaprika 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
sáfrány 1 csipet
paradicsom 3 kis db
burgonya 1 kg
5 ek