Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes csirkecomb gesztenyével sütve

Mézes csirkecomb gesztenyével sütve
Mézes csirkecomb gesztenyével sütve
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sárgarépa édeskés köretként nagyon jól passzol mind a gesztenyéhez, mind a mézes husihoz.

hozzávalók / 4 adag

A csirkéhez

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. A csirkecombokat megmossuk, és az olajból, 1 ek mézből, tárkonyból, őrölt gyömbérből, sóból és borsból összekevert mázzal mindenhol bedörzsöljük.

  2. Egy kis tepsi alját kikenjük vékonyan olajjal, majd belefektetjük a combokat és köré szórjuk a gesztenyét. További 3 ek-nyi mézzel vékonyan megcsorgatjuk a húsokat és a gesztenyét egyaránt.

  3. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 30 percet alufóliával lefedve sütjük, majd további 15 percig pirítjuk fedő nélkül.

  4. Közben a répát megtisztítjuk, és nagyobb karikákra vágva sós vízben puhára főzzük. Burgonyanyomóval pépesre törjük.


 

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 776
elküldve: 6
receptkönyvben: 116
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Sisca

Mióta szakács: 2012.07.30.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mézes comb gesztenyével, mézes csirkecomb sütve, mézes csirke felsőcomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

623
csirke felsőcomb 4 db
gesztenye 20 dkg
olívaolaj 1 dl
méz 3 ek
tárkony 1 tk
gyömbér 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sárgarépa 0.5 kg