Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Melegszendvics DoGGma konyhájából

Melegszendvics DoGGma konyhájából
Melegszendvics DoGGma konyhájából
25 perc / előkészület: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon jó éhségűző estére vacsi után, mikor már mindenki lefeküdt, és csak az éhes ember van fent. :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük. A felvágott zsemlék alját a sütőlapra vagy serpenyőbe helyezzük.
  2. Egy szelet sonkát, sajtot, majd egy kevés savanyúságot halmozunk a zsemlékre, ráhelyezzük a tetejét.
  3. Összekeverjük az olvasztott vajat a dijoni mustárral és a picike tormával, és leöntjük a szendvicsek tetejét vele, majd betoljuk a sütőbe.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 754
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

DoGGma

Mióta szakács: 2010.04.02.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

mustáros melegszendvics, sonkás császárzsemle sütőben

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

693
zsemle 4 db
csirkemell sonka 10 dkg
vegyes savanyúság 10 dkg
lapkasajt 4 db
vaj 6 dkg
bors 0 ízlés szerint
dijoni mustár 1 teáskanál
torma 0 ízlés szerint