Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Provence-i melegszendvics

Provence-i melegszendvics
Provence-i melegszendvics
10 perc / előkészület: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagyományos melegszendvics mediterrán változata.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot felszeleteljük, a sajtot lereszeljük.
  2. A zsemlét kettévágjuk, megkenjük a szendvicskrémmel, locsolunk rá chilikrémet, rárakjuk a paradicsomot, fűszerezzük, rászórjuk a sajtot és az olívabogyókat, meggrillezzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 007
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

melegszendó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

573
zsemle 1 db
melegszendvicskrém 150 g
füstölt sajt 4 dkg
paradicsom 1 db
chiliszósz 1 ek
zöld olajbogyó 10 db
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet
oregánó 1 teáskanál
bazsalikom 1 teáskanál