r
Nosalty Logó

Meggyes pudingos tarka barka süti

NS
Meggyes pudingos tarka barka süti
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

620
Kalória
17.7g
Fehérje
81g
Szénhidrát
25.8g
Zsír
102.2g
Víz
271.1g
Koleszterin
5.3g
Élelmi rost
34.1g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 620 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2475 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 197 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    271 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1451.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    569 mg
  • Nátrium
    385 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    81 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    102.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    138 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    263 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    407 micro
Összesen 620 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    70.8 g

Zsír

  • Összesen
    103.3 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    1084 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5807.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    1502 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    309 mg
  • Foszfor
    2276 mg
  • Nátrium
    1542 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    323.9 g
  • Cukor
    136 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

Víz

  • Összesen
    408.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    552 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    881 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1053 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1629 micro
Összesen 2475 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    464.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    123 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    25.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    32.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    130 micro
Összesen 197 kcal

Elkészítés

  1. A 3 dl tejjel és a 2 kanál cukorral elkészítjük a pudingot, majd hagyjuk hűlni.
  2. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, a sárgájához a vizet és az olajat, majd a tojásfehérjét kemény habbá verjük. Ha már elég kemény a hab, belekeverjük azolajos-vizes tojássárgáját is. Ezzel már nem kell sokáig keverni.
  3. Ezután megfelezzük a tojáshabot, egyik felébe belekeverünk 6 evőkanál liszet és fél csomag sütőport, csipet sót. A másik felébe 3 evőkanál kakaóport 4 kanál lisztet, fél csomag sütőport és egy csipet sót, ezt is összekeverjük.
  4. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe kanalanként teszünk össze-vissza mindkét tésztából, de csak a felét mindkettőnek, erre kanalanként elosztjuk a pudingot, mintha csak szétdobáltuk volna, majd megszórjuk meggyel is, és az egészet megkoronázzuk a tortadarával, jusson belőle mindenhova. Végül a tészták másik felét elosztjuk a tetején szintén össze-vissza kanalazva belőle.
  5. Majd kb. 20-25 perc alatt /tűpróba/ készre sütjük.
  6. Tálaláshoz porcukorral megszórjuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 36x24x3

Nem volt kedvem külön tölteléket is készíteni a sütihez, így megoldottam egyben az egészet  Finom is és jól is mutat, viszonylag gyorsan el is készül.

Nosalty stories

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Top Receptek