Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymapestos fusilli

Medvehagymapestos fusilli
Medvehagymapestos fusilli
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy tökéletes negyedórás fogás, amíg kifő a tészta, elkészül a pesto. Álmodni sem lehetne jobb időzítést. A receptet több idő volt leírni, mint elkészíteni. :)

Remek maradékmentő kaja, amit a hűtőben találunk - és persze kompatibilis a fogással -, mehet bele bátran. 
 
Ez a verzió teljesen tejmentes, de annyira jól sikerült, hogy nem tűnt fel senkinek, nem lehet megkülönböztetni a hagyományostól.

hozzávalók / 4 adag

Pesto

Összeállítás

Szólj hozzá!

elkészítés

Pesto

  1. Beletesszük az aprítógépbe a hozzávalókat, és ráöntünk az olívaolajból. Összeaprítjuk, és menet közben csurgatunk még hozzá az olajból. Tovább pépesítjük, nem baj, ha nem teljesen sima, jót tesz az állagának, ha egy picit darabos marad.

Összeállítás

  1. Amíg készítjük a pestot, tegyük fel a tésztát főni.
  2. Serpenyőben lepirítjuk a hagymákat és paradicsomokat, fűszerezzük. Tegyük bele a kifőtt tésztát, rákanalazunk a pestoból, öntünk hozzá a tészta főzővízeból 2-2,5 decit, és alaposan összekeverjük, összerottyantjuk.
  3. Frissen, forrón tálaljuk, megszórjuk kevés napraforgómaggal és friss paradicsomommal/petrezselyemmel.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 39
össznézettség: 797
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty vegán

Mióta szakács: 2020.01.13.
24 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
szezon: tavasz
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pesztós tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

782
medvehagyma 1 csokor
spenót 80 g
élesztőpehely 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 dl
napraforgómag 100 g
olívaolaj 3 ek
lila hagyma 1 kis db
fokhagyma 1 gerezd
szárított paradicsom 50 g
koktélparadicsom 5 db
fusilli tészta 300 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint