Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Matróz csirke

Matróz csirke
Matróz csirke
50 perc / előkészület: 25 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Van egy ismerősöm, aki matróz, és mindig azt szokta énekelni, hogy: - elmennék én tengerésznek, vágyam egy hajó, nékem a tutyi-mutyi munka nem való.:)

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A tartármártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkemellet felcsíkozzuk, és megszórjuk sóval.
  2. Lisztet, tejet, szódavizet és a tojásokat összekeverjük, sózzuk, és a megpucolt fokhagymát belepréseljük.
  3. Jó sűrű palacsintatésztát készítünk belőle, ha szükséges, teszünk még hozzá lisztet. Beleforgatjuk a csirkemellet.
  4. Evőkanalanként forró olajban sütjük.
  5. Tartármártással tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 033
elküldve: 3
receptkönyvben: 142
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csirkemell palacsintabundában, bundázott csirke tartárral, palacsintatésztában sült csirke tartármártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

881
csirkemell filé 40 dkg
tojás 2 db
tej 2 dl
szódavíz 1 dl
finomliszt 20 dkg
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl
tejföl 2 dl
majonéz 3 ek
mustár 1 tk
cukor 2.5 g
0.5 kk
citromlé 10 csepp