Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt gyümölcsös bundában sült csirkemell

Aszalt gyümölcsös bundában sült csirkemell
Aszalt gyümölcsös bundában sült csirkemell
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Nők lapja konyhában találtam ezt a receptet, egy kicsit módosítottam rajta. Remek ünnepi menü. Ajánlom elkészítésre!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket félbevágjuk, így lesz 4 vastagabb szeletünk. Besózzuk, és rövid ideig állni hagyjuk.
  2. A tojást felütjük, hozzáadjuk a tejet, pici sót és a lisztet, majd csomómentesre keverjük. 
  3. Az aszalt gyümölcsöket apró kockára vágjuk, majd a tojásos masszához adjuk, összekeverjük. 
  4. A melleket lisztbe, majd a masszába forgatjuk, és lassú tűznél, fedő alatt kisütjük.
  5. Rizzsel, áfonyalekvárral tálaltam.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 545
elküldve: 2
receptkönyvben: 49
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
293 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

aszalt gyümölcsös bundájú rántott hús, rántott csirkemell aszalt gyümölcsös panírban, aszalt gyümölcsös bundájú csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

517
csirkemell filé 1 db
0 ízlés szerint
tojás 1 db
tej 1 dl
finomliszt 10 dkg
aszalt szilva 6 dkg
aszalt sárgabarack 6 dkg