Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnakrém égetett tojásfehérjehabbal

Málnakrém égetett tojásfehérjehabbal
Málnakrém égetett tojásfehérjehabbal
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű, gyors és finom desszert.

hozzávalók / 6 adag

A málnakrémhez:

A habhoz:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnát felolvasztjuk. A cukrot elkeverjük a habfixálóval.
  2. A málnát elkeverjük a túróval, és a cukros keverékkel, majd hozzákeverjük a kemény habbá vert tejszínt. A krémet poharakba osztjuk, és legalább 1 órára betesszük a hűtőbe.
  3. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük, közbe hozzáadogatjuk a cukrot is. Addig verjük, míg a cukor feloldódik. Csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és a málnakrémre nyomjuk, és karamellizáló pisztollyal aranybarnára karamellizáljuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 439
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes krém
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnás túrókrém, málnás-túrós pohárkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

261
málna 250 g
cukor 50 g
habfixáló 1 csomag
tehéntúró 400 g
habtejszín 100 g
tojásfehérje 2 db
1 csipet
cukor 75 g